خواص و مضرات گلابی

خواص و مضررات گلابی

خواص و مضررات گلابی

خواص

مطالعات نشان داده خوردن یک گلابی که رسیده باشد، ۲۰ درصد از نیاز روزانه انسان به فیبر را برطرف میکند.

همچنین گلابی برای کاهش چربی خون (کلسترول) نیز بسیار مفید است.

گلابی برای درمان یبوست بسیار مفید است و عمل هضم و دفع را راحت میکند.

از گلابی میتوان به عنوان یک انرژی زا نیز یاد کرد زیرا 12 درصد گلوسیدی دارد.

گلابی منبعی برای ویتامین E است.

گلابی تقویت کننده سلولهای خاکستری مغز میباشد و این میوه میتواند 15 درصد مس مورد نیاز روزانه برای سیستم عصبی را تامین کند.

به کمک گلابی میتوان فشار خون را نیز کاهش داد.

در گلابی ماده ای معدنی به نام برن وجود دارد که میتواند بر روی بهبود عملکرد مغز تاثیر مفیدی داشته باشد.

گلابی برای لاغری و حفظ وزن مناسب است.

 

مضررات

اصولا زیاده روی در هر چیزی خوب نیست و گلابی هم از این قاعده مستثنی نیست.
زیاده روی در خوردن گلابی میتواند باعث مشکلاتی مانند باد معده، نفخ ، اسهال و دل درد شود.

پوست گلابی دارای فیبر غیرحلال است که باعث دفع سریع غذا میشود و برای افرادی که روده ی حساسی دارند خوب نیست.

افرادی که معدی ضعیفی دارند نباید گلابی را با پوست بخورند زیرا هضم آن مشکل است.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *