طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار اصل و خوشمزه

طرز تهیه سالاد سزار اصل و خوشمزه

مواد لازم

سیر: ۲ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
فیله مرغ: ۸ عدد
کاهو: یک بوته
سس مایونز: ¾ فنجان
نان تست: ۲ عدد
پودر گردو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ¼ فنجان
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمیزان: ۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد سزار

اول فیله های مرغ را در قابلمه ای که تا 4 انگشت داخلش آب است میگذاریم و داخل آن یک پیاز متوسط چهار قاچ شده و کمی زردچوبه میریزیم.

حرارت را روی متوسط میگذاریم تا زمانی که خوب بپزند. میتوانید هم فیله ها را گریل کنید.
بعد از پختن آنها را به شکل مکعبی خرد کنید.

برای تهیه سس سالاد، سیر ها را پوست بگیرید و بار رنده ریز کنید.
در داخل یک کاسه سس مایونز، 2 قاشق پنیر پارمزان و سس خردل و سیر رنده شده را میریزیم؛
لیمو را نصف کرده و آب آن را نیز به هماره فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه میکنم.
مواد را تا زمانی که کاملا به یک سس یکدست تبدیل شوند هم میزنیم.

سپس فیله ها را داخل سس میریزیم و میغلطانیم تا کاملا آغشته به سس شوند.

داخل یک ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و بگذارید تا گرم شود.
باقیمانده سیر را هم رنده میکنیم و داخل ماهیتابه تفت میدهیم تا طلایی شود.
نان تست را به شکل مربع های کوچک برش میدهیم و داخل ماهیتابه تفت میدهیم تا برشته شوند.

کاهوها را هم خرد میکنیم و داخل سس مخلوط میکنیم.
در نهایت سس را روی کاهوها داخل ظرف نهایی میریزم و نان ها و و بقیه پنیر پارمزان را هم به همراه پودر گردو روی سطح سالاد میریزیم.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *