طرز پخت عدسی

طرز پخت عدسی

طرز پخت عدسی

طرز پخت عدسی به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها در سال های اخیر
از محبوبیت بیشتری  نیز برخوردار شد.

بانوان و کدبانو های ایرانی هر کدام شیوه و روش و طعم خاص خود را برای پخت عدسی دارند
آن چه که در این نوشته مشاهده می کنید کلیاتی در مورد پخت عدسی است
هر آشپزی می تواند با تغییر ادویه جات
اثر هنری جدیدی خلق کند و آن را بر سفره با سایر اعضای خانواده خود به اشتراک بگذارد.

البته گاهی میزان ادویه و زمان استفاده از چاشنی ها نیز بر خلق این اثر هنری کمک می کند.
عدسی به عنوان یک شام تابستانی از محبوبیت خاصی برخوردار است.

مواد لازم:
عدس: ۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه یک عدسی خوشمزه ابتدا باید عدس ها را شسته و به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه میریزیم
و آن ها را روی حرارت می گذاریم.
در مرحله بعد پیازها را خرد می کنیم و اگر دوست نداشتیم آنها را رنده می کنیم
و سپس در روغن تفت میدهیم تا پیاز ها طلایی شوند
در این مرحله آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم و زردچوبه ونمک و فلفل را اضافه می کنیم.
اگر از استفاده کردن آرد در عدسی ناراحت بودید می
‌توانید به جای آن از سیب زمینی استفاده کنید.
هنگامی که عدس نیم پز شد مخلوط پیاز و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و می گذاریم تا کاملاً بپزد.
در صورت تمایل می‌توانید از مقداری قارچ خرد شده در عدسی نیز استفاده کنید.
در هنگام خوردن بنا به سلیقه می توانید از آبلیمو و روغن زیتون استفاده کنید و همچنین از پودر آویشن و فلفل استفاده کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *