مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها است که در سال های اخیر
با رویکرد مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از محبوبیت بیشتری  نیز برخوردار شد.

بانوان و کدبانو های ایرانی هر کدام شیوه و روش و طعم خاص خود را برای پخت مرغ دارند
آن چه که در این نوشته مشاهده می کنید کلیاتی در مورد پخت مرغ است
هر آشپزی می تواند با تغییر ادویه جات و مخلفات موجود در پخت مرغ
اثر هنری جدیدی خلق کند و آن را بر سفره با سایر اعضای خانواده خود به اشتراک بگذارد.

البته گاهی میزان ادویه و زمان استفاده از چاشنی ها نیز بر خلق این اثر هنری کمک می کند.
نکات و روشی که برای طبخ مرغ زعفرانی گفته میشود
به عنوان یک غذای تابستانی که مختص مهمانی های دور همی و گردش هایی در دل طبیعت است
که البته بیشتر در تابستان انجام می شود به صورت کلی است.

مواد لازم:
مرغ: ۵۰۰ گرم
زعفران آب کرده: یک قاشق مرباخوری
پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد
آبلیمو: به مقدار لازم
نمک :به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ ها را به اندازه‌ای که دوست داریم تکه می کنیم.و ظرف بزرگ تفلون را روی حرارت می گذاریم.
پیاز ها را خرد یا رنده می کنیم به طوری که پیازها تمام کف ظرف ما را بگیرد.
تکه های مرغ را که خرد کردیم روی پیازها می چینیم بعد در ظرف را میگذاریم و حرارت را خیلی کم میکنیم.
کمی که مرغ ها جا افتادند، نمک ،آبلیمو و زعفران را روی مرغ می ریزیم ،
چند دقیقه‌ای به آن وقت میدهیم تا مرغ ها پخته شوند و آب آنها کاملاً جمع شود.
بعد با قاشق مرغ ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم نیز سرخ و طلایی شود،این غذا نیازی به آب و روغن ندارد.

مرغ زعفرانی
مرغ زعفرانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *